QUI SOM?

REHAB iNOVA compta amb un equip multi-disciplinar estable, en formació contínua, d’arquitectes, enginyers, economistes/advocats i constructors, per a poder oferir un servei integral.

Isabel Torres i Ullés

És arquitecta llicenciada a l’ETSAB de la Universitat Politècnica de Catalunya amb experiència professional des de 1996. Va iniciar la seva carrera professional independent el 1998, especialitzant-se en projectes residencials i d’habitatge, amb especial atenció en la diagnosi, reparació i manteniment d’edificis plurifamiliars. La seva formació actual se centra en l’aplicació de l’energia verda i la construcció ecoeficient.

Marc de Rooij, M.Sc.

És arquitecte-enginyer llicenciat a la Universitat Tecnològica de Delft (Països Baixos), on va obtenir el seu Màster en Ciència amb Menció Honorifica l’any 1996. Abans d’iniciar la seva carrera independent, ha treballat per a diferents arquitectes internacionals com Bjarne Mastenbroek i Enric Miralles. Des del 2007 és professor a l’Escola Superior de Disseny ESDi, i actualment és doctorant a la Universitat Politècnica de Catalunya tractant la implicació dels canvis demogràfics sobre l’arquitectura.

Andrés Labella Iglesias

És advocat des de 1996 i Oficial de Registre de la Propietat des de 2001. És especialista en dret hipotecari i registral, cerca solucions efectives coordinant el aspectes jurídics, econòmics i socials, a la recerca de la optima rendibilitat dels recursos patrimonials i el seu ús eficient i sostenible. És format en gestió d’equips de treball i coaching. Busca el benestar del client amb un acompanyament durant tot el procés d’intervenció, amb especial atenció a la comunicació eficaç i transparència informativa màxima.

Anuncis