REHABiNOVA

Projecte 150

La nova edificació s’entrelliga voluntàriament amb l’edifici existent establint noves connexions i reorganitzant el conjunt. La connexió mitjançant un pas interior entre l’escala existent i el nou nucli de comunicacions verticals, aconsegueix unir funcionalment els dos edificis. Aquest nou pas comunica tots els espais de la planta. L’objectiu de l’ampliació és millorar la qualitat espaial de les aules i altres espais docents i eliminar les barreres arquitectòniques. S’aprofiten les preexistències i es limita el volum de la nova edificació per a poder controlar l’abast de la intervenció.

150-pati-225

150-collage-carrer-2-225

150-facana-sud-1-225

150-fac3a7ana-sud-2-225

150-escala-petit-225

Anuncis
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star