Projecte 080

(Obra seleccionat per la bienal d’arquitectura 4a BACC 2006)

Amb la idea de donar la màxima sensació d’amplitud i tranquil·litat a un local amb la problemàtica d’ésser llarg i estret, es va decidir:

Crear una bossa d’estar a l’entrada convivint amb el carrer mitjançant un tancament de façana el més transparent possible, desplaçar la barra cap a darrera i fer-ho de manera fluida creant una successió orgànica i suau entre els diferents usos, i utilitzar materials naturals; fusta massissa d’Iroko en revestiments i mobiliari, marbre blanc en barres i bancs, teixits de pell i coto per coixins i cortines, i una il·luminació càlida per afavorir el recolliment.

080-petit-perico-01-225

080-petit-perico-03-225

080-petit-perico-02-225

080-petit-perico-04-225

080-petit-perico-05-225

080-petit-perico-06-225

080-petit-perico-08-225

Anuncis